Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze diensten

kortverblijf

Centrum voor kortverblijf Heilige Familie

Het Woonzorgcentrum Heilige Familie beschikt over 5 kamers kortverblijf op de 2de verdieping. Hier kunnen zowel zorgbehoevenden ouderen als ouderen met dementie opvangen worden.

Groep van assistentiewoningen Canteclaer

aanleunwoningen

Onze residentie GAW Canteclaer​ omvat 20 assistentiewoningen. Elke woongelegenheid bestaat uit een woonkamer met een open keuken, een berging, één slaapkamer en een badkamer met toilet. De woningen op de benedenverdieping beschikken over een terras.

Er is telefoon- , internet- en televisieaansluiting mogelijk. Het draadloos oproepsysteem zorgt ervoor dat je bij crisissituaties hulp vanuit het woonzorgcentrum kan inroepen.

De assistentiewoningen zijn voorbehouden voor senioren (65+) die nog een belangrijke mate van zelfredzaamheid bezitten en autonoom kunnen wonen en leven (mits de nodige ondersteuning).

Woonproject de Tuinwijk

Voor wie nog redelijk mobiel is en geen grote gezondheidsproblemen heeft, voorzien wij in 15 aanleunwoningen.  ​Elke woongelegenheid bestaat uit een woonkamer, een keuken, één slaapkamer, een badkamer, een berging en een klein tuintje.