Wat bieden wij aan?

In het woonzorgcentrum Heilige-Familie vindt u een verblijf op maat. Wij bieden:
– 80 woongelegenheden voor bewoners met een fysische, psychische of sociale zorgbehoefte, hoofdzakelijk éénpersoonskamers
– 5 woongelegenheden voor een kortverblijf
– 20 flats in residentie Canteclaer

Elke kamer heeft standaard een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. Tevens beschikt iedere woongelegenheid over een directe telefoonlijn, een aansluiting voor televisie, radiodistributie en een oproepsysteem dat aanpasbaar is aan de specifieke zorgnoden. De kamers zijn ingericht met minimum aan functioneel en ergonomisch meubilair o.a. een hoog-laag bed. Op uw aanvraag zorgen wij voor een aangepaste zetel. Verder bent vrij om uw kamer een persoonlijke toets te geven en er een gezellige thuis van te maken. Op alle afdelingen vindt u gemeenschappelijke badkamers met een aangepast bad of douche en zithoeken. Wij beschikken over een kapsalon. Naar eigen wens kunt u eveneens beroep doen op een manicure, een pedicure en de externe wasserij.

Ook in de zithoeken van onze gezellige gemeenschappelijke ruimtes kan u lekker ontspannen of even bijpraten.

Elke afdeling heeft een eigen leefruimte. Ook in de zithoeken van onze gezellige gemeenschappelijke ruimtes kan u lekker ontspannen of even bijpraten. In ons restaurant bent u altijd welkom, ook met familie en vrienden. De cafetaria is open op maandag, woensdag, vrijdag en zondag namiddag van 13u30 tot 16u30.
In het woonzorgcentrum Heilige-Familie worden dagelijks activiteiten aangeboden.

De dagprijs per persoon is € 55,42 (zorgresidentie) of € 58,65 (kortverblijf).
Voor een dubbele kamer betaalt u € 39,61 per persoon. Woont u alleen op een dubbele kamer dan betaalt u € 63,99 per dag.

80
woongelegenheden voor bewoners met een fysische, psychische of sociale zorgbehoefte, hoofdzakelijk éénpersoonskamers
5
woongelegenheden voor een kortverblijf
20
flats in residentie Canteclaer